Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz Biz, Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar:

Saatler: Başlama : 08:35 Bitiş : 14:35
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bitlismustafakemal.meb.k12.tr

Adres - Gazibey Mahallesi 119 Sok. BİTLİS/MERKEZ

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Gazibey Mahallesi 119 Sok. BİTLİS/MERKEZ

Ulaşım Okulumuzun çarşıya uzaklığı yürüyerek 10 dakikadır. Yokuş çıkmak istemeyenler her yarım saatte bir kalkan SAPKOR minibüsü ile okulumuza ulaşabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 1 km.